NH1816 MIX-Toernooi

februari 7, 2018

Dit jaar wordt het gezelligste toernooi van HBC weer gehouden!

MIX-Toernooi

HBC nodigt daarom al zijn leden uit om zich samen met zijn vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, broers en zussen als team op te geven. Zoals jullie in voorgaande edities gewend waren wordt het mixtoernooi in een thema georganiseerd. Dit jaar is het thema “GLITTER AND GLAMOUR”, wij verwelkomen jullie allen graag in style!

Het MIX-Toernooi van 2018 zal plaats vinden op zaterdag 31 maart van 16:00 tot ongeveer 22:00 in De Waardergolf. Het inschrijfgeld bedraagt €3 per persoon. De uiterlijke inschrijfdatum is op zaterdag 24 maart.

Vul het het inschrijfformulier in en lever dit voor 24 maart in bij je coach of mail het naar HBCMixtoernooi@gmail.com. Heb je nog vragen kun je deze stellen aan de toernooi commissie bestaande uit Chris Schipper, Sander Smit, Mike Zonjee en Anouk ten Hoeve of je kunt een email sturen naar HBCMixtoernooi@gmail.com.

Hopelijk tot 31 maart!

De toernooicommissie.

REGELS VOOR HET NH1816 MIXTOERNOOI.

  • SPEEL SPORTIEF!!!
  • geen fysiek contact.
  • plezier is belangrijker dan winnen!
  • volwassenen mogen geen ballen afpakken van kinderen!
  • er moeten minimaal twee vrouwen of kinderen in het veld staan
  • je mag alleen zaalschoenen aan waar niet mee buiten is gelopen!

Vergeet niet dat het gaat om de gezelligheid en niet om het winnen!